Педикир и маникир со посебна нега на кожата на нозете и рацете. Дозволете ние да се грижиме за негата на Вашите раце, нозе и нокти.
Маникир третман и нега на Вашите раце. Негувајте ги Вашите нокти и доведете ги до совршенство со O P I лаковите.
Педикир е третман за нега на нозе кој jа обновува и негува кожата, правејќи ја мека и нежна, благодарение на посебните препарати кои се користат за време на третманот.

Закажете термин за:
- класичен педикир
- парафинско пакување на нозе
- парафинско пакување на раце
- правилно сечење на нокти
- француски маникир
- надградба на нокти/акрил
- лакирање
- детокс

Нашите услуги