Нашите услуги

Нега на лице

Kласичен третман на лице, третман на лице за избелување на пигментирана кожа, третман за навлажнување на сува кожа, третман на проблематична и куперозна кожa, лифтинг третман на зрела кожа, арома терапија, масажа со етерични масла, масажа со лифтинг и маска, масажа и маска со пилинг и третмани со овошни киселини.

Третман на очи

Сувиот воздух, средината каде што живееме, годишните времиња, но и стресот, влијаат врз здравиот изглед на нашата кожа. Затоа е потребно да се негува постојано. Освежителен третман за очи со маска од ориз, обликување на веѓи, фарбање веѓи и трепки и надградба на трепки. Одберете третман кој најмногу ќе одговара на потребите.

Треман на тело и гради

Рачна масажа на тело, антицелулитна масажа, масажа на грб, бодиврапинг, пилинг на тело со маски од чоколадо и масажа, пилинг на тело со дренаж маска за исфрлување на токсините, ароматерапија на тело, третмани за слабеење со криогенски алги, морска кал, LPG стимулација рачна масажа на тело и подигање и затегнување гради.

Маникир и педикир

Маникир третман и нега на Вашите раце. Негувајте ги Вашите нокти и доведете ги до совршенство со O P I лаковите. Педикир е третман за нега на нозе кој jа обновува и негува кожата, правејќи ја мека и нежна, благодарение на посебните препарати кои се користат за време на третманот.