Негувајте го лицето со најдобрите козметички брендови. Janssen, Farmоna, Dr.Shrammeck се само мал дел од брендовите кои ги користиме кај нас.
SKALPEL линијата од Famona ја негува, третира, зацврстува и ја освежува кожата на лицето. 
Kозметиката на Dr. Schrammek е правена на база на природни состојки, дерматолошки тестирани билки кои помагаат при различни видови на проблеми со кожата.
Кожата бара соодветна нега секој ден.

Препуштете ја грижата во рацете на професионалците и посетете не за:
- класичен третман на лице
- третман на лице за избелување на пигментирана кожа
- третман за навлажнување на сува (зрела) кожа
- третман на проблематична кожа
- третман на куперозна кожa
- лифтинг третман на зрела кожа
- арома терапија
- масажа со етерични масла
- масажа со лифтинг и маска
- масажа и маска со пилинг и третмани со овошни киселини
 

Нашите услуги