Кожата е изложена на многу штетни фактори во текот на целата година.
Сувиот  воздух, средината каде што живееме, годишните времиња, но и стресот, влијаат врз здравиот изглед на нашата кожа. Затоа е потребно да се негува постојано.
Употребувајќи разни видови океански алги, FARMONA Natural Cosmetics Laboratory има неколку маски за лице и делот околу очите, наменети за различни типови кожа.
Препуштете им се на нашиот тим од професионалци кој што секогаш знае што е најдобро за Вашата кожа. Ве очекуваме да одберете третман кој најмногу ќе одговара на Вашите потреби. Можеме да се пофалиме со успешно завршена обука за јапонско цртање на веѓи..

Посетете не за:
- освежителен третман со маска од ориз
- обликување на веѓи
- фарбање веѓи и трепки
- надградба на трепки

Нашите услуги