Грижата за себе е една од работите кои најчесто ги забораваме. Дали е тоа заради брзото темпо на живот, кое ни налага да се служиме со изговорот „немам време“ или пак има друга причина, не се знае. Но, тоа што е познато е дека на телото, му е потребна нега која ќе ја донесе на површина убавината на секој човек.
Целулитните промени на кожата се манифестираат како дифузни перничиња или ограничени јазли кои настанале поради вишок на масти, ослабено сврзно ткиво, пореметување во циркулацијата и размената на материите, пред се од задржување на вода во ткивата. Со соодветни третмани, можете да се ослобите засекогаш од целулитот и да уживате повторно во сопствената појава.
Специјализирани сме и за подигнување и затегнување на гради.

Посетете не за:
- рачна масажа на тело 
- антицелулитна масажа
- масажа на грб
- бодиврапинг
- пилинг на тело со маски од чоколадо и масажа
- пилинг на тело со дренаж маска за исфрлување на токсините
- ароматерапија на тело
- депилација
- третмани за слабеење со криогенски алги, морска кал, LPG стимулација
- подигнување и затегнување на гради

Нашите услуги